Naast het feit dat een paalmuts beton er mooi uitziet, beschermt het ook het metselwerk van de muur rondom uw tuin. Om te voorkomen dat uw muur lelijk wordt is het dus aan te raden om bij de palen een paalmuts van beton erop te zetten! Deze zorgt ervoor dat de paal niet continu nat wordt geregend, maar juist het water op deze manier af wordt geleid langs de paalmuts heen.

Assortiment paalmutsen

Vanzelfsprekend zijn er palen in vele verschillende formaten. Bij de paalmutsen beton van Betongoed is daar rekening mee gehouden: zij hebben maarliefst 14 formaten aan paalmutsen waardoor jij altijd een passende kunt vinden in jouw situatie! Het spreekt voorzich dat u dus van te voren goed de afmetingen van uw palen – waar u de paalmutsen wilt hebben – berekend. Alle paalmutsen zijn van hoogwaardige kwaliteit en op ambachtelijke wijze gemaakt. En beschikbaar in de kleuren grijs, antraciet en zwart gecoat. De uitstekende kwaliteit van beton zorgt ervoor dat je geen last zult krijgen van scheuren in het beton, maar dat het juist jarenlang mee gaat! Ook de kwaliteit van de paalmutsen zelf is zodanig goed dat ze zeer duurzaam zijn. Ze geven niet alleen een hele goede bescherming, maar blijven zelf ook jarenlang glanzen. Ze zullen niet gaan scheuren of vervormen.

Online paalmutsen van beton kopen

Als u uw keuze hebt gemaakt van welke paalmutsen u wilt kopen, dan kunt u bij Betongoed.nl deze online bestellen. Wij komen uw bestelling vervolgens razendsnel bij u afleveren, zodat u deze producten bovenop uw pilaren / palen kunt gaan (laten) zetten. Dit zorgt voor een prachtig eindresultaat, dat het echt af is en de perfecte finishing touch is, en neemt tegelijkertijd uw pilaren in bescherming door deze paalmutsen te beschermen tijdens slecht weer. Bekijk nu het volledige assortiment.