Wanneer u een huis gaat bouwen zijn er heel veel keuzes die u als toekomstig bewoner moet maken. Een daarvan, en misschien wel de belangrijkste keuze, wat voor type woning gaat het worden. Kiest u voor een Bergerac type woning of toch voor Bordeaux type woning? In deze blog worden verschillende woningtypes uitgelicht, zo heeft u een beter beeld van de verschillende woningtypes.

Beaujolais

Zoekt u een woning met veel ruimte waarmee u ook nog veel vrijheid heeft, dan is een beaujolais woning uitermate geschikt. Zo hebben de begane vloer en eerste verdieping geen schuine wanden, iets wat erg veel ruimte biedt. Daarnaast beschikken dit soort woningen ook nog over zolders met relatief veel ruimte. Dus zoekt u een woning die zowel ruimtelijk als praktisch is, dan is een beaujolais type woning misschien iets voor u.

Bordeaux

Wenst u een woning die zowel statig als inspirerend is, dan is een bordeaux type woning misschien iets voor u. Bordeaux type woningen kenmerken zich door de vele ruimte op de benedenverdieping. Dit soort woningen zijn zeer geschikt wanneer u op de begane grond wil slapen óf een kantoor aan huis hebt.

Languedoc

Wenst u een woning met karakter én uitstraling dan is een Languedoc type woning misschien iets voor u. Door de ruime indeling kunt u uw woning compleet naar eigen wens inrichten. Net als de Beaujolais type woning kenmerkt een Languedoc type woning zich ook door de rechte wanden op de begane grond én eerste verdieping.

Roussillon

Bent u van plan een huis te bouwen met zowel karakteristiek én gedetailleerd is, dan is een Roussillon type woning misschien iets voor u. Naast het feit dat dit type huizen over veel uitstraling beschikken, zijn dit type woningen ook zeer flexibel. Zo kunt u uw woning compleet naar eigen wens inrichten. Verder heeft u ontzettend veel vrijheid om prachtige details toe te voegen.