Geen categorie

Ben je werkzaam of heb je een bedrijf in de bouw en ben je opzoek naar het ultieme relatiegeschenk? Wil jij een cadeau geven dat niet ergens achterin de kast verdwijnt maar ook daadwerkelijk veel gebruikt zal worden? Geef dan een gepersonaliseerde rolmaat cadeau.

Wanneer je in de bouw werkt zijn er een aantal producten die je altijd bij je hoort te hebben. Een rolmaat is daar één van. Het is een klein voorwerp en makkelijk om je logo op te laten drukken. Je kunt deze niet alleen aan je personeel en collega’s geven, het is ook slim om deze bij klanten en (potentiële)opdrachtgevers achter te laten. Ook kan je ervoor kiezen om wanneer iemand een offerte aanvraagt deze ook per post te op te sturen, samen met een bedrukte rolmaat. Zo is jouw bedrijfslogo altijd aanwezig en zal men sneller aan jou denken bij het kiezen voor een bedrijf in de bouw.

Wij hebben bij Prima Relatiegeschenken verschillende rolmaten in ons assortiment. Elke rolmaat kan gepersonaliseerd en bedrukt worden.

We hebben verschillende rolmaat lengtes in ons assortiment. Deze variëren van 2 meter tot 5 meter. We hebben ook rolmaten in de vorm van een sleutelhanger. Dit is ontzettend handig en zo weet je zeker dat je te allen tijde je rolmaat bij je draagt. Een rolmaat is al beschikbaar vanaf €0,55 cent per stuk. Voor de meeste rolmaten is er geen minimale afname nodig. Het is echter wel te adviseren om het in grote betalen af te nemen omdat dit een zeer welkom geschenk is binnen de bouw.

Een grote favoriet is de Giant rolmaat 5 meter met broekklem. Zoals de naam wellicht verraad is deze niet alleen handig door de lange lengte van de rolmaat, maar ook omdat er een broekklem aan vast zit. Vooral als je ook in de bouw werkt is dit ontzettend handig. Je kunt de rolmaat gewoon aan je werkkleding vastmaken. Zo zal je de rolmaat altijd bij je dragen.

Wil je rolmaten bedrukken? Ga dan naar de shop van Prima Relatiegeschenken.