Geen categorie

Elke huiseigenaar weet dat je een huis niet zomaar verkocht krijgt. Alhoewel er huizen zijn die binnen een week verkocht zijn, zijn er ook exemplaren die jaren te koop staan. Vanuit het perspectief van kopers is ook niet vreemd, want een huis is niet goedkoop en over zo’n grote uitgave moet je lang nadenken. In dit blog lees je hoe je potentiële kopers over de streep kunt trekken om voor jouw huis te kiezen.

Laat het beeld spreken

Het uiterlijk van een huis is natuurlijk erg bepalend voor hoe snel het verkocht wordt. Daarom is het van belang dat je goede foto’s maakt, of zelfs laat maken. Bijvoorbeeld door een gespecialiseerde fotograaf. Die heeft een speciale groothoeklens, waardoor de ruimtes in je huis er op de foto nét iets groter uit zullen zien dan in het echt.

Delen, delen en nog eens delen!

Hoe meer mensen zien dat je huis te koop staat, hoe meer kans dat het verkocht wordt! Zet je huis daarom niet alleen op Funda, maar ook op andere verkoopwebsites. Deel deze links vervolgens op al je sociale media en vraag je vrienden jouw bericht ook te delen met hun vrienden. Zo heb je binnen no-time een enorm aantal mensen bereikt!

Verkoop je huis gegarandeerd binnen één week

Het eerder genoemde voorbeeld van je huis binnen 1 week verkopen was misschien extreem, maar er is wel degelijk een manier om gegarandeerd binnen een week van je huis af te zijn. Daarvoor kan je contact opnemen met een huizen opkoper. Je huis zal dan eerst getaxeerd worden om de waarde te bepalen, waarna ze een bod op je huis zullen uitbrengen. Hierdoor neemt het hele proces minder dan een week in beslag en heb jij je huis voor een eerlijke prijs verkocht!